Ahad, 27 Mei 2012

Don't Be Sad :(

Assalamulaikum n salam sejahtera kepada u all semua.

Uhu! akhirnya, update jgak blog nie, tak la terperuk je, HAHA! lame kot xupdate blog, setengah bulan jelah, huhu... nak taw npe blog nie diam mcm 2 ja, sbbnye tuan blog kene berceloteh at buku laporan harian ler, hAHA :) selama 6 bulan alya practical at Tmpoint Teluk Intan... so, xde mase utk dunia blogger nie, bz mengalahkan PM an, hee.. 

okey-2, dh jgn nak mengarut lah alya, :) 

waktu alya practical at tmpoint, ada lah dua tiga keping gambar y alya amik nk wt kenagan, alya nak kongsi ngn korang smue... gambar tak seberapa... alya taw, alya tak secantik, tak secomel, tak seayu n mcm-2 ag lah tak (merendah diri lak plak) >_<

selamat menikmati keindahan ciptaan tuhan :)


time nie duk test telefon 2 okey tak... yang sebelah alya 2, encik nuri... spoting sgt-2,e.nuri 2..

 klaz klinik streamyx... ( Belajar setting modem)




nie plak staf at tmpoint... dr kiri kak yang, kak mas, saya, n kak lela... happy duk dgn diowg..


kak shida sebagai bos alya wktu nie, sbb boss xada, so sad... tapi so sweet ngn staf at tmpoint nie >_< hari akhir at Tmpoint, byk sgt-2 adiah tmpoint bg... time kasih smue staf tmpoint >_< 

hari akhir 2 jgak, staf wt aktv mkan-2, ya allah sdp sgt masakan nie... byk mkanan staf bwk... kiranya hari 2, alya tak keluarkan duit langsung utk beli mkan, sbb mkanan ni dr pg smpi petang boleh mkan.. bestttt :)


nie gambar smue staf at Tmpoint, tapi ada jugak y tak ada dlm pic nie... bos xde wktu nie n 3 orang staf tak ada dlm pic nie... e.nuri y sporting xde dlm pic sbb e.nuri jadi photografer time nir, hee.. dua orang ag e.faiz n kak ema.. 


Banyak ilmu yang alya dpt wktu practical dkat Tmpoint, dr alya tak taw apa langsung dulu nie, tapi skng nie, alya dh taw ilmu tetang Tmpoint nie... tak rugi alya practical dkat sini...  nak tinggalkan tmpoint hari tu, rase berat sgt, sbb byk kngan dkat Tmpoint nie.. alya dh angap semua staf at Tmpoint nie mcm keluarga alya.. Diowng terima alya seadanya, diowng ajar alya, apa y alya tak faham... kiranya susah senang pernah dilalui bersama staf at Tmpoint. :)

insllah segala ilmu y alya dpt dkat Tmpoint, alya akan manfaatkan smpi bila-2, insllah... okey-2, dh jgn nak sdih-2... stiap yang dtang pasti akan kembali kan... so just think positivi right! >_<

okey lah,smpai di sini shaja coretan alya y tak seberapa nie, alya harap, kenangan with Tmpoint nie, dpt alya simpan smpai bila-2... love u all ..


wassalam... sekian terima kasih "_"!
















Suke? Like Je :)

7 ulasan:

  1. tahniah kerana berjaya tamatkn praktikal... hehehe msti happy n sedih kan... sy dulu pn gtu jgk... tapi xpe ada pertemua msti ada prpisahan adat dunia.. betul x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. btol-2... sdih sgt wktu nk berpish hari2,hehe... byk kengan, :) ahlam dh sem brape dh? ke dh convo?

      Padam
  2. Along!!! praktikal kat TM mana??
    Follow Huda balik eh. ('',)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sory, slm nie tak perasan :) tmpoint teluk intan >_<

      Padam
  3. wah bes rr praktikal ..gudluvk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhmdulilah... best sgt-2... awk lak? stdy at ner? sye ada follow awk x? jap nak follow ye :)

      Padam
  4. done follow mohdhazlan... nice blog, kreatif... >_<

    BalasPadam